.
asdf: matlab
Witam

mam sobie funkcje:
function [x0,x1] = asdf( X )
x0 = X+1;
x1 = X+2;
end
wywoluje funkcje w command window:
asdf(5)
i otrzymuje tylko:
ans =
6
dlaczego nie ma drugiego zwroconego argumentu x1?
29 kwi 21:38
asdf: ?
29 kwi 21:47
asdf: juz problem rozwiązany..
29 kwi 21:50
...: Słuchaj studiujesz może informatyke
29 kwi 22:03
asdf: tak
29 kwi 22:52
Trivial: Funkcja wygląda na poprawną. Co było problemem?
29 kwi 22:58
Trivial: Aha, pewnie WTF−owy sposób zawężania wartości zwracanych przez MATLABa.
29 kwi 22:59
asdf: tak
29 kwi 23:08