matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
lala:
5
4−3x
2
a)
−
=
2x
2
+6x
x
2
−9
x
x+3
b)
+
=
x+2
x
2
−4
3
x+1
x
c)
−
+
=
x+2
x
2
−3x
x
2
−4
29 kwi 18:25
bezendu:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1697.html
zaglądałaś tu
29 kwi 18:26