matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zwiazki miedzy funkcjami
helps:
hejoo
kąt α jest katem ostrym i cosα=
1
2
. oblicz sinα
29 kwi 16:59
Kejt:
sin
2
x+cos
2
x=1
1
+sin
2
x=1
4
3
sin
2
x=
4
√
3
sinx=
2
29 kwi 17:00
helps:
dziekuje!
29 kwi 17:13