matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
kokon:
Podaj przykłąd liczb naturalnych a i b takich że a/b ∊ (6/
√
65
, 3/
√
15
)
29 kwi 12:43
M:
22 gru 06:06
Pluto:
6
3
3
np.:
<
<
√
65
4
√
15
22 gru 09:23
Pluto:
6
6
6
3
3
3
<
=
=
=
<
√
65
√
64
8
4
√
16
√
15
22 gru 16:00