matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pooomoccy
pierwszoklasistka :
sin2 40+sin 2 50+ sin2 60
27 kwi 17:00
irena_1:
√
3
3
7
sin
2
40
0
+sin
2
50
0
+sin
2
60
0
=sin
2
40
0
+cos
2
40
0
+(
)
2
=1+
=
2
4
4
28 kwi 09:49