matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Punkty A i B należą do wykresu funkcji f.Oblicz a i b
grzegorz:
Punkty A i B należą do wykresu funkcji f.Oblicz a i b f(x)=4
x
,A(
3
2
,a) , B(b,(
1
16
25 kwi 13:56
Edyta:
musisz rozwiązać układ równań a=4
3
2
1
=4
b
16
25 kwi 14:00
grzegorz:
jak ?
25 kwi 14:04