matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
cinek:
Oblicz:
√
2(2−2
√
2
)
2
+
√
2(2+2
√
2
)
2
25 kwi 11:07
Kaja:
√
2
*|2−2
√
2
|+
√
2
*|2+2
√
2
|=
√
2
*(−2+2
√
2
)+
√
2
*(2+2
√
2
)=−2
√
2
+4+2
√
2
+4=8
25 kwi 11:08
cinek:
dziękuje
25 kwi 11:13