matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
andzia:
log
0,2
0,3
−log
0,2
0,5
−log
0,2
15
25 kwi 00:22
Eta:
0.3
..=log
0,2
= log
0,2
(0,04)= 2
0,5*15
25 kwi 00:31
pigor:
..., otóż, np. tak :
0,3
log
0,2
0,3−log
0,2
0,5−log
0,2
15=
log
0,2
− log
0,2
15=
0,5
log
0,2
0,6
15
= log
0,2
6
150
= log
0,2
0,04=b log
0,2
(0,2)
2
=
2
. ...
25 kwi 00:34
andzia:
Wielkie dzięki
25 kwi 00:48