matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
kammaa:
POMOCY.
WYZNACZ ODWROTNOŚC LICZY X JEŚTLI: A) x=2−
√
2
B) 3 1 x = −−−−−−−−− − −−−−−−−−−−−−−−
√
7
−
√
3
√
7
−
√
3
C) 1
√
2
x=−−−−− + −−−−−−−−
√
2
√
2
− 1
13 wrz 18:11