aaa
:): Takie tam obliczyć.
Dobrze jest to zrobione?
| | √3 | |
cos(−690)=cos(−2*360+30)= cos30= |
| |
| | 2 | |
23 kwi 14:51
Dominik:
23 kwi 14:57
krystek: lub cos(−690)=cos690=cos(2*360−30)=cos30
23 kwi 15:00
:): | | √3 | |
W odpowiedziach mam − |
| . xD |
| | 2 | |
23 kwi 15:01
23 kwi 15:08
krystek:

Widać ,że dodatnia wartośc ,
23 kwi 15:09
czesc: Czesc
23 kwi 15:59
czesc: Jak obliczyci pole trapezu przy niwia domej h i z katem 30 *
23 kwi 16:00
krystek: Dowcip ?
23 kwi 16:01
wredulus_pospolitus:
czesc −−− narysuj sobie ten trapez i skorzystaj z funkcji trygonometrycznych
23 kwi 16:04