matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
|x - 1| ≤ 0
KASIA.:
|x − 1| ≤ 0 PODAJ ZBIÓR ROZWIĄZAŃ NIERÓWNOŚCI.
22 kwi 17:08
Dominik:
|x − 1| ≤ 0 ⇔ |x − 1| = 0 ⇔ x − 1 = 0 ⇔ x = 1
22 kwi 17:08