oblicz
carol: można z tym coś zrobić ?
sin2225+cos2450 = ?
21 kwi 22:18
21 kwi 22:20
carol: czyli zrobic sin 225 i pozniej to co wyjdzie do kwadratu ?
21 kwi 22:21
krystek: sin(180+45)=−sin45=..
cos450=c0s(360+90)=cos90=..
21 kwi 22:22
carol: Dzięki bardzo ! Miłego wieczoru Panowie !
21 kwi 22:24
krystek: I to mi sie podoba z dużej litery (a dodam skromnie− jestem panią)
21 kwi 22:28
carol: Oj to najmocniej przepraszam

Poprawiam się miłego wieczoru mili Państwo
21 kwi 22:49
krystek: Ja zwróciłam uwagę na to ,że jako jedyny napisałeś z dużej litery "Panowie", co świadczy bdb o
Tobie .
Kindersztubę wynosi się z domu.

.
21 kwi 22:52
carol: Bardzo mi miło

. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego wieczoru
21 kwi 22:57
krystek: Powodzenia w nauce!
21 kwi 23:01