matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja
rafaaaa:
2x−4
Narysuj wykres funkcji f(x) =
|x−1|
Bardzo proszę o narysowanie i rozpisanie..
21 kwi 20:55
Aga1.:
2x−4
f(x)=
, gdy x>1
x−1
2x−4
f(x)=−
, gdy x<1
x−1
21 kwi 21:25