matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wtf
Adrian:
Mam trudnosci z zadaniem Dla jakich wartości parametru m wartość najwieksza funkcji f wynosi 8 f(x)= x(m−2x) f(x)= mx(x+2x) f(x)=(mx−2)(x−1)
21 kwi 13:40
Adrian:
pomoczy
21 kwi 14:32