matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
mim:
Liczbąodwrotną do 2−
√
6
jest?
21 kwi 11:39
irena_1:
1
2+
√
6
2+
√
6
2+
√
6
=
=
=−
2−
√
6
4−6
−2
2
21 kwi 11:40
wredulus_pospolitus:
liczba przeciwna do liczby 'a' to liczba
−
a
1
liczba odwortna do liczby 'a' to liczba
a
21 kwi 11:41