matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie okręgu :(
Maadzia:
Podaj promień i współrzędne środka okręgu o podanym równaniu x
2
−2x + y
2
= 0
20 kwi 17:55
krystek:
(x−1)
2
+(y−0)
2
=1
20 kwi 17:56
zombi:
(x−1)
2
−1+y
2
=0 (x−1)
2
+y
2
=1
20 kwi 17:57