matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczanie potęg
nie_mam:
4
Oblicz xy
−2
−
z
−1
dla
5
x=3,(3) y=0,(5) z=0,(9)
20 kwi 11:37
Artur z miasta Neptuna:
Na poczatek ... zauwaz ze 0,(1) = 1/9 zamien x,y,z na ulamki zwykle
20 kwi 11:40