Wykaż, że log_ab= - log_{1\a}b
lessi12: Wykaż, że logab= − log1\ab
20 kwi 08:37
g: nieczytelne
20 kwi 09:30
lessi12: − log ( 1 przez a) b
20 kwi 11:14
Kaja: | | log1ab | | log1ab | |
logab= |
| = |
| =−log1ab |
| | log1aa | | −1 | |
zał. a>0 i a≠1 i b>0
20 kwi 11:17
20 kwi 11:19
b.: o, już jest wątek numer 200000
23 kwi 09:50
Jakub: 
To zobaczenia w 300000
23 kwi 23:22
Ajtek:
Jakub wszystkiego dobrego dla Ciebie, kawał świetnej roboty zrobiłeś.
Bez Ciebie nie byłoby to możliwe
23 kwi 23:24
Bogdan:
23 kwi 23:30
Ajtek:
Mówisz
Bogdan, że za zdrowie
Jakuba należy zdrówko wychylić

No to

23 kwi 23:38
23 kwi 23:38
Jakub: 
Przede wszystkim zdrowie stałych bywalców tego forum. Bez was by tego 200000 wątku nie
było.
24 kwi 00:11
Osxx: Na zdrowie Jakubowi
24 kwi 00:13
pyt:
27 kwi 16:40