zad
"zagadka": mała "zagadka"

jeżeli mam liczbę 484 to jak mogę tak ładnie sobie przyjąć aby a*b dało nam
484? ale nie 2*242

tylko np 27*18 daje nam 486 a nie mogę znależć dla 484 i nie wiem jakie
liczby mogę dobrać

nie można też z połówkami. jakieś pomyśly?
Proszę o pomoc
19 kwi 21:58
"zagadka": czy jest w ogóle taka kombinacja liczb?
19 kwi 22:00
ICSP: 22 * 22
112 * 4
wiele jest taki kombinacji
19 kwi 22:02
"zagadka": dzięki,ratujesz mi życie

DDDD
19 kwi 22:03
Eta:
484=2*242=4*121 = 44*11=22*22
19 kwi 22:03
Mila:
484=2*2*11*11 i kombinujesz.
19 kwi 22:44