matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Ewka:
Oblicz pole rombu którego przekątne mają długość 6cm i 8cm
19 kwi 19:17
Damian:
p=6cm q=8cm P=0,5*p*q Podstaw
19 kwi 19:20
Ewka:
i to wszystko?
19 kwi 19:24
Ewka:
jak tak to bardzo dziekuje za pomoc
19 kwi 19:34