matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zc
ja:
(−4a
2
−2a +2)
2
−4(a
2
+1)(4a
2
+4a−3) = 0 prosze o pomoc!
18 kwi 23:46
pigor:
... , patrz post
Martyna
19 kwi 00:06
marta:
w(x)=(x2)2, Φ(x)=x4−2mx3−(n−3)x2−4
19 kwi 20:43
marta:
19 kwi 20:43