zadanie
arletka17: Klasa liczaca 20 osòb,w ktòrej jest 18 dziewczat,otrzymala 3 bilety do teatru.Oblicz
prawdopodobienstwo,ze do teatru poszli wszyscy chlopcy.
IΩI=(20/3)=1140
IAI=(12/3)=88
P(A)=88/1140=22/285
pewno cos zle zrobilam...
18 kwi 22:03
Eta:
W klasie 20 osobowej jest 18 dziewczyn, i 2 chłopców
18 kwi 22:11
Ajtek:
20−18=... trudne rachunki.
Witaj
Eta 
.
18 kwi 22:16
Eta:
Witam
18 kwi 22:17
wiesia: ALE numer!no tak,nie pomyslalam

!ale gafa!czyli chodzi o to ,ze do teatru poszlo dwòch chlopcò
i jedna dziewczyna.−DZIEKI!
18 kwi 22:20
arletka17: no co−nie smiac sie..
18 kwi 22:20
Eta:
18 kwi 22:22
arletka17: no i nie wiem jak mam to policzyc.
IΩI=(20/3)=1140
a jak dalej

?ktos mi pomoze?
18 kwi 22:40
Ajtek:
| | | |
|A|= | *1  |
| | |
18 kwi 22:47
18 kwi 22:48
arletka17: P(A)=18/1140

18 kwi 22:52
Ajtek:
Yhy
18 kwi 22:58
kamil: Witam ; ) Czy mógłbym prosić o pomoc w wykonaniu 3 zadań ? ; (
Byłbym bardzo , bardzo wdzięczny ; )
Technikum "zaoczne"
18 kwi 23:00
kamil: Sporządź wykresy podanych funkcji :
a) g(x) = |x| +2 .
b)f(x) = 2x − 3 i x ∊ <−3,3>
18 kwi 23:03
kamil: 
18 kwi 23:08
Eta:
18 kwi 23:13
arletka17: kamil napisz to zadanie na forum a nie pod moim zadaniem,bo watpie zeby ci ktos w ten sposob
odpisal
18 kwi 23:14
arletka17: BARDZO WAM DZIEKUJE

18 kwi 23:15
Eta:
18 kwi 23:19
arletka17: ale super wykres!
18 kwi 23:19
arletka17: Eta?jestes tu jeszcze? nie chce naduzywac twojej dobroci ale czy zobaczysz jeszcze na forum
moje zadania

?
18 kwi 23:31
18 kwi 23:32
18 kwi 23:33