monotonicznosc
ola: zbadaj monotonicznosc ciagu
18 kwi 09:09
ola: an+1=34n−1
18 kwi 09:11
ola: czy dobrze mógłby ktos sprawdzic
18 kwi 09:11
ola: a
n+1−a
n=−3
ciąg malejacy czy dobrze
18 kwi 09:14
18 kwi 09:14
krystek: | | 3 | |
Jest rosnacy jak f liniowa y= |
| x−2 |
| | 4 | |
18 kwi 09:15
18 kwi 09:16
ola: an+1=34n−114
18 kwi 09:17
krystek: tak
18 kwi 09:23
ola: an+1−an=34
18 kwi 09:23
ola: ciag rosn. czy teraz dobrze

?
18 kwi 09:24
krystek: Tak ,Popatrz 9:16
18 kwi 09:24
ola: dzięki
18 kwi 09:26