matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc ;(
klaudia:
oblicz 0,6 powierzchni 30 arów. Ile to metrów kwadraowych
18 kwi 00:25
klaudia:
umie ktos?
18 kwi 00:29
pigor:
..., np. tak :
0,6*30 a=
0,6* 30*10
2
m
2
= 6*3*100 m
2
=
1800 m
2
. ...
18 kwi 00:35