matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
M#62;M#62;:
oblicz: (9*5
12
− 5
13
)* 8
3
__________________ 2
9
* 625
3
17 kwi 14:59
M:
28 gru 06:02
Stary rok :
8=2
3
625=5
4
5
12
(9−1)*2
9
=8
2
9
*5
12
28 gru 11:24