Funkcja kwadratowa
Magda: Sporządz wykres funkcji f(x)={ 0,5 dla x<0 & & (x−2)2−4 dla x <0;5> & &−2x=15 dla x>5
Określ zbiór wartosci, monotniczności i miejsca zerowe tej funkcji.
17 kwi 00:13
Magda: hej czy ktoś może mi pomóc
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
24 kwi 13:49