matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
....:
Oblicz prawdopodobieństwo P(A'∩B') jeśli P(A')=1/3 P(B')=1/4 P(A∩B)=1/2. Nie rozumiem kompletnie jednej rzeczy:( Jak rysuję sobie P(A'∩B') to z rysunku odczytuję że to to samo, co P(A∩B)
Dlaczego tak nie jest ?
16 kwi 23:12
....:
O Jezu, już wiem, nieważne jak coś
16 kwi 23:15