Dziedziną funkcji f (rysunek) jest przedział (-5 ; 2>
ipirks:

Dziedziną funkcji f (rysunek) jest przedział (−5 ; 2> Podaj dziedzinę i naszkicuj wykres
funkcji g
a) g(x) =f(x−3)
b) g(x) = f(|x| − x)
c) g(x) = f(2−x)
d) g(x) = f(2−|x|)
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego zadania
z góry dziękuję i przepraszam za brzydki rysunek
16 kwi 22:04
ipirks: prosze o pomoc
16 kwi 23:47
ipirks: panawiam prosbe o pomoc naprawde jest to dla mnie wazne
17 kwi 23:00
rulph: Bardzo proszę o pomoc
18 kwi 14:20
Potrzebujący: dołączam się do prośby. Też tego potrzebuje.
25 maj 19:44