matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz argumenty dla których funkcja : f(x)= 6x-p{x}x+1
Madzik:
Wyznacz argumenty dla których funkcja : f(x)= 6x−
√
3
x
2
−2
√
3
16 kwi 19:37
Madzik:
Wyznacz argumenty dla których funkcja : f(x)= 6x−√3x2−2√3 przyjmuje wartość √3 .
16 kwi 19:39