matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
arletka17 :
Z talii 52 kart losujemy cztery karty.Oblicz prawdopodobienstwo tego,ze wylosujemy cztery kiery. IΩI=(52/4)=270725 IAI=(13/4)=715 P(A)=715/270725 Normalnie COS mi tu nie pasuje!gdzie ja znowu mam blad
? KTOS MI POMOZE
?
16 kwi 18:16