matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.....
mania192:
suma miar kątów pewnego wielokąta wypukłego jest równa 540 stopni tym wielokątem jest....?
16 kwi 12:42
irena_1:
(n−2)*180
0
=540
0
n−2=3 n=5
16 kwi 12:43
irena_1:
pięciokąt
16 kwi 12:44
mania192:
dzieki
16 kwi 12:52