| b | ||
takiego | = 3. b = 12 ) *kumam jak podstawić ten pkt A, ale co z tym przedziałem i czemu | |
| 4 |
| 4 | A | B | ||||
2. Wyrażenie W = | można przedstawić w postaci sumy | + | . Wyznacz | |||
| x2 − 4 | x−2 | x+2 |
| 65 | ||
3. Suma pewnej liczby i jej odwrotności jest równa | . Wyznacz tę liczbę. | |
| 28 |
| x2 + 9 | A | B | C | |||||
4. Wyrażenie W = | przedstaw w postaci sumy | + | + | |||||
| x3 − 9x | x | x−3 | x+3 |
| −b | −b | |||
1/ f(x)↗ ⇔ x€ (−∞, xw> , xw= | = | |||
| 2a | 4 |
| −b | |
=−3 ⇒ b=12 | |
| 4 |