matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbior wartosci funkcji
elwira322:
jeśli dziedzina funkcji f(x) = −x+2 jest przedzial (0;1> to jej zbiorem wartości jest przedzial ? prosze o wyajsnienie
15 kwi 19:54
Beti:
jeśli dziedziną jest zbiór D = (0,1> to zb. wartości jest zbiór ZW = <1,2)
15 kwi 20:54