matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Kuleczka:
jak to można inaczej zapisać? (log
3
x)
2
?
15 kwi 16:40
jikA:
(log
3
x)
2
= log
2
3
x = log
3
x * log
3
x = log
3
x
log
3
x
15 kwi 16:43
krystek:
log
2
3
x
15 kwi 16:43
Kuleczka:
dziękuję
15 kwi 16:45