matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mogę Skrócić
anka:
2
7
5
12
*
Chodzi mi o to czy mogę skrócić , 5 do 7 z 5 do 12 . I jeśli tak
5
7
10
6
to ile to Będzie ?
10 wrz 18:04
kaz:
wg mnie
2
5
10 wrz 18:11
Edek:
tak
5
5
5
5
1
2
7
*
= 2
7
*
= 2 *
=
2
5
(2*5)
6
2
6
*5
6
5
10 wrz 18:13