| a | b | a2+b2 | |||
= | ⇒ | = ac | |||
| b | c | b2+c2 |
| a | b | ||
= | ⇒ a*c = b2 ⇒ | ||
| b | c |
| a2+b2 | a2+a*c | a(a+c) | a | ||||
= | = | = | |||||
| b2+c2 | a*c+c2 | c(a+c) | c |
| a | b | a | b | a2 | b2 | |||||||
z założenia | = | ⇒ ( | )2=( | )2 ⇔ | = | /+1 ⇔ | ||||||
| b | c | b | c | b2 | c2 |
| a2 | b2 | a2+b2 | b2+c2 | |||||
⇔ | +1 = | +1 ⇔ | = | ⇔ | ||||
| b2 | c2 | b2 | c2 |
| a2+b2 | b2 | |||
⇔ | = | i b2=ac z założenia ⇒ | ||
| b2+c2 | c2 |
| a2+b2 | ac | a2+b2 | a | |||||
⇒ | = | ⇔ | = | . ... | ||||
| b2+c2 | c2 | b2+c2 | c |