matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma ; \ planimetria...
IZABELA:
Oblicz pole trójkata |AB|= 2 |AC|= 28 ∡BAC=60
14 kwi 14:00
M:
28 gru 16:15
M:
5 wrz 11:42
Bella:
1
P=
*2*28*sin60
o
2
P=24
√
3
5 wrz 15:33