matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Ster:
dany jest odcinek o koncach A=(4,−2), B=(x,y) osią symetri tego odcinka jest prosta x= 6 wowczas:A.B=(8,−2) B. B=(−8,2) C.B=(−8,−2) D=B=(8,2)
14 kwi 11:14
MQ:
6−4=x−6
14 kwi 11:22
Ster:
Nic z tego nie rozumiem
14 kwi 11:28