matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
arletka17:
Stòl kosztowal 320zl.Ile kosztuje stòl po podwyzce o 20% ? 20% z 320=20/100*320=64 320+64=384 Odp.Stòl bedzie kosztowal 384zl. CZY TO JEST DOBRZE
?
14 kwi 06:27
Aga1.:
ok.
14 kwi 08:33
arletka17:
dzieki!
14 kwi 10:37