matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
klaudia:
rozwiąż równanie sin
4
x
2
+ cos
4
x
2
=
5
8
w przedziale <−π,π>.
13 kwi 21:50
Eta:
x
x
x
x
5
(sin
2
+cos
2
)
2
−2sin
2
*cos
2
=
2
2
2
2
8
x
x
5
1−2sin
2
*cos
2
=
2
2
8
x
x
3
2sin
2
*cos
2
=
/*2
2
2
8
x
x
3
4sin
2
*cos
2
=
2
2
4
3
sin
2
2x=
4
√
3
√
3
sin2x=
v sin2x= −
2
2
2x=... v 2x=..... x=.... v x= ..... dokończ
13 kwi 22:32