matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytanie z całek
nabukadnecar:
Ile wynosi całka 2x? Z góry dziękuję za pomoc
13 kwi 18:11
Repcak:
całka z 2x = 2 * całka z x = 2 * x
2
/2 = x
2
13 kwi 18:38
nabukadnecar:
dzięki wielkie
13 kwi 18:41