matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PIERWIASTKI -CZY TO JEST DOBRZE OBLICZONE ????
okok:
2
√
3
+ 5 = 7
√
3
2
√
3
+7
√
3
= 9
√
3
2
√
3
+
√
3
= 6
12 kwi 16:51
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/forum/198375.html
12 kwi 17:11