matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
arletka17:
log3 36−log3 4=log3 36/4=log3 9=2 czy to jest dobrze?
12 kwi 12:06
pigor:
..., tak
, bo rozumiem masz log
3
...
12 kwi 12:25
arletka17:
tak,dokladnie (nie umiem tutaj tego napisac)DZIEKI za sprawdzenie
!
12 kwi 18:28