matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy ciag geometryczny
;D:
Wyznacz wskazane wielkosci w ciagu geometrycznym
1
127
A) q i n jesli, a
1
=0,5, a
n
=
, S
n
=
128
128
11 kwi 20:27
;D:
Prosze o pomoc
11 kwi 20:45
;D:
CZY MÓGŁBY KTOŚ MI TO WYTŁUMACZYĆ?
11 kwi 21:33