matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak zacząc?
kk:
narysuj wykres funkcji y=| f (
1
2
x) −1 | wiedząc ze f(x) =
√
x
11 kwi 15:49
Aga1.:
Narysuj wykres f(1/2x)=
√
0,5x
Otrzymany wykres przesuń o 1 jednostkę w dół i "nałóż moduł"
11 kwi 16:00