matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
martuska13041990:
Wyznacz zbiory A∩B, A∪B, A/B, B/A a)A= <−1,4> oraz B= (2,5) b) A=<−
∞
,0> ∪ (2,2) oraz B= <0,4>
11 kwi 11:51
aniabb:
AuB zielony <−1;5) AnB fiolet (2;4> A/B czerwony <−1;2> B/A niebieski (4;5)
11 kwi 12:01