prosze o pomoc
pakit: 1/2log62 + log618=
10 kwi 21:26
pakit: Potrafi ktos to rozwiązac?
10 kwi 21:32
PuRXUTM: | | 1 | | 1 | |
=log6 2+log6 18 − |
| log6 2=log6 36− |
| log6 2 =2−log6 √2 nie wiem co jeszcze |
| | 2 | | 2 | |
można zrobić...
10 kwi 21:36
Eta:
| | 36 | |
log618= log6 |
| = log636−log62=2 −log62 |
| | 2 | |
| 1 | |
| log62+2−log62= 2−log62 |
| 2 | |
10 kwi 21:38
Eta:
| | 1 | |
Nie dopisałam ...= 2− |
| log62 |
| | 2 | |
Jakie masz odpowiedzi w teście? ( na przyszłość je tutaj napisz !
10 kwi 21:40