matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
aga:
Proszę o pomoc bo coś mi nie wychodzi log0,1+log
p
{2} 4
√
2
10 kwi 21:18
Eta:
log0,1= −1 bo 10
−1
= 0,1 log
√
2
4
√
2
= 5 bo (
√
2
)
5
= 4
√
2
wynik ...= 4
10 kwi 21:22
aga:
dziękuję bardzo
10 kwi 21:23
Eta:
10 kwi 21:24