układ wpsółrzędnych punkty.
januszz: Pytanie:
Mam 3 punkty np. A=(3,5) B=(4,0) C=(7,0) D=?
Jakim sposobem mogę obliczyć punkt D w układzie współrzędnych?
10 kwi 21:16
PuRXUTM: no Janusz pytanie za sto punktów... może jakieś dane jeszcze ? to mają być współrzędne
czworokąta czy coś ? bo teraz to punkt D może mieć nieskończenie wiele możliwych współrzędnych
10 kwi 21:25
januszz: no np. czworokąta
10 kwi 21:29
PuRXUTM: a masz całą treść zadania
10 kwi 21:33
januszz: już sobie poradziłem, dzięki za zaangażowanie
10 kwi 21:37