asia: podane liczby zaznaczono kropkami na osiach liczbowych Dopisz przy kropkach odpowiednie
litery A=3/7 B 3/11 E=2/3 F=3/5 C=5/8 D=3/4 G=32/97 H79/130
16 wrz 17:57
Mycha: w kolejnosci od najmniejszej do najwiekszej :
B, G, A, F, H, C, E, D
16 wrz 18:05
mateusz:
13 wrz 14:38
klara: Nie wiem
17 wrz 06:15
Wiki:
17 wrz 17:00
klaudia:
18 wrz 16:36
kinga: dziekuj za pomoc
20 wrz 14:41
komek: wiesz co sama nie wiem
20 wrz 16:25
Lolo: ?
23 wrz 18:52
Lolo: √23
23 wrz 18:53
ola: ♥pomocyy plisa ♥
27 wrz 13:12
jozio: ββγδ
2 paź 14:52
giwno: πδββααγ≥⊂
2 paź 18:38
a:

∑∑
11 wrz 19:28
ooooo:
12 wrz 16:04
Kasia : zad 1 a [(−1−3)]−4 + [(−1−1)]3 =
zad2 pole prostokąta o bokach długości 3*104 m i 4*103 m zapisane w notacji wykladniczej jest
rowne
zad 3
Jaka jest wartość x ,jeżeli 6do potegi x jest rowna = (1/6)−2
bardzo prosze
12 wrz 16:09
lala: βγ
14 wrz 13:26
hayasss: 52
15 wrz 15:50
kicia: elo
16 wrz 19:14
kuposiki: kupa podzielić przez kupa daje siki
17 wrz 17:08
kuposiki:
17 wrz 17:12